vrijdag 10 april 2020

Moving lives! Aan de slag!

Samen 15.000km voor Campus Woudlucht Heverlee met Jasper Stuyven!

Moving Lives, een initiatief gesteund door Sport Vlaanderen, en verschillende kinesitherapeuten, osteopaten, physical en mental coaches die hun opleiding genoten hebben in Leuven of nog steeds in het Leuvense actief zijn, groeperen zich onder de naam "We Care" en roepen samen met peter Jasper Stuyven op om de komende 4 maanden samen 15.000 km te bewegen ten voordele van Campus Woudlucht Heverlee. Jasper zet zich al jaar en dag in voor de Werkgroep Speelplaats en vzw Verkeerspark. Hij zet met plezier ook zijn schouders onder dit sportieve project. Doe mee en neem een deel van de kilometers voor jouw rekening door te wandelen, lopen of fietsen en blijf fit en gezond tijdens de coronacrisis! Jouw inspanningen worden automatisch zichtbaar op het platform via activity tracking op je smartphone.
Naast het aanbieden van schoolse vaardigheden, proberen we onze leerlingen voor te bereiden op de toekomst. Het is immers de bedoeling dat ook zij hun plaatsje binnen onze samenleving vinden. We leren hen de vaardigheden en brengen hen de kennis bij die ze nodig zullen hebben om zich goed te voelen in deze maatschappij. 
Volgende 3 specifieke aandachtspunten staan centraal bij deze actie: 
- Een aangepaste speelplaats voor meer mentale rust 
- Het H(e)a(L)th(d) project om de algemene fitheid van de leerlingen te bevorderen 
- De gebouwenloop: een warm evenement met een belangrijke succeservaring! Redenen genoeg om ook jouw steentje bij te dragen onder het motto: We Move Lives!

https://movinglives.be/actie/woudlucht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten