Realisaties

*Woudlucht Go Classic II met peter Jasper Stuyven

Wees welkom op zaterdag 17 oktober voor onze tweede familiedag. We voorzien 2 fietsroutes en heel wat leuke randanimatie voor jong en oud!

Fietsen

Je kan weer kiezen tussen 2 fietsroutes in en rond het bos van Heverlee:
  • 40 km voor een sportieve fietstocht door het woud (10 euro pp): individueel van 10 tot 14 uur of in groep om 10u30
  • 15 km voor gezinnen (8 euro pp): om 11u in groep of individueel van 11 tot 15 uur
We starten in Woudlucht zelf. Het parcours is aangeduid met wegwijzers zodat iedereen op zijn/haar eigen tempokan genieten van de prachtige omgeving ten Zuiden van onze school.
Wie het echt sportief wil aanpakken kan om 10u30 starten samen met Jasper Stuyven. Onze peter won onlangs een rit in de ronde van Spanje en verkeert dus in bloedvorm. We mikken met deze groep op een gemiddelde boven de 20 km/u en dit over een divers parcours. We komen ook heel wat onverharde wegen tegen, waardoor een sportieve stadsfiets of een mountainbike aan te raden is.
Vooraf inschrijven en betalen is verplicht. Hiervoor dien je het online formulier in te vullen. Je ontvangt dan van ons een e-mail met alle informatie voor de overschrijving. Van zodra we je betaling goed ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestigingse-mail. Inschrijven kan tot een bepaald aantal deelnemers. Schrijf je dus tijdig in!
Iedereen die inschrijft voor een fietstocht krijgt een goodie-bag!

Randanimatie

Ben je niet van het sportieve type? Geen probleem, er is genoeg randanimatie voor iedereen! We starten vanaf 10 uur en de inkom is gratis.
De kleintjes leven zich uit op het springkasteel of laten zich grimeren. We organiseren een ballonwedstrijdwaarmee je een fiets of één van de andere te gekke prijzen kan winnen.
Onze tombola is er ook, altijd prijs! Er zal ook een standje staan met streekproducten, er zal een ginbar zijn met Belgin, er wordt een streekbiertje geserveerd, er zal de Leuvense Musa Lova zijn en een heerlijke ijsbar uit Huldenberg. Vanaf 13.30 uur geniet je van het muzikale optreden van The Next Train.
En als dit nog niet genoeg is, kan je een praatje slaan met onze peter, Jasper Stuyven, en met hem op de foto!

*Woudlucht Go Classic I met Jasper Stuyven

*Wijndegustatie

*Fuif

Sinds 2007 organiseren we een fuif voor collega's, vrienden en kennissen. Dit ludieke en muziekgebeuren wordt opgeluisterd door een schitterende dj uit het Leuvense. Er is altijd veel volk aanwezig dat elk jaar graag terugkomt. Een overzichtje:

01/02/2007 - Scoutszolder

29/02/2008 - Scoutszolder -- James Bond Party

27/03/2009 - Scoutszolder -- Old School Party

26/03/2010 - Albatros -- Teachers Party

29/04/2011 - Albatros -- At the playground

10/03/2012 - De Blauwe Kater -- Cold Fever

26/04/2013 - Den Deugniet -- Deugnietparty

15/03/2014 - OHL Den Dreef -- Keep Calm and Take a Shot

19/03/2016 - OHL Den Dreef -- Take a shot 2 Party