Historiek

Woudlucht Go Classic 4 met peter Jasper Stuyven

Wees welkom op zondag 15 oktober 2017 voor onze vierde familiedag. We voorzien 2 fietsroutes, een halloweenwandeling en een zoektocht voor jong en oud.
Alle opbrengst van deze activiteiten gaat integraal naar sport- en spelmateriaal voor de leerlingen van campus Woudlucht.

Fietsen

De eerste 200 voorinschrijvingen krijgen een goodiebag met leuke hebbedingetjes.

Toertocht 100km

Een grote toertocht met startplaats te Woudlucht door het Dijleland en het Hageland. De tocht brengt je langs het fanlokaalchocolatier Stuyven en Bikerepair Bjarne. Hier is steeds bevoorrading voorzien.
Vertrekken kan tussen 8:00 en 11:00. Wie in groep met Jasper wil fietsen (max. 150 personen aan 30km/u), kan om 8:30 vertrekken met motobegeleiding.
Inschrijving: €7 en €8 aan de kassa
Al nieuwsgierig? Bekijk hier het parcours

Toertocht 65km

Een pittige toertocht door het Dijleland met startplaats te Woudlucht. We voorzien een bevoorrading bij Bikerepair Bjarne te Leefdaal.
Vertrekken kan tussen 8:00 en 11:00. Wie in groep met het hartteam o.l.v. Jef Desmedt, wil fietsen, kan om 9:15 vertrekken met motobegeleiding. (max. 150 personen aan +/-25km/u)
Inschrijving: €5 en €6 aan de kassa
Al nieuwsgierig? Bekijk hier het parcours

Wandelen

Geen doorwinterde fietser? Geen probleem! We voorzien een halloweentocht van 7,5km  in Heverleebos en een fotozoektocht op campus Woudlucht voor voor wie een grote wandeling niet ziet zitten. Starten kan tussen 11:30 en 14:30.

Halloweentocht van 7,5 km

Deze halloweentocht is leuk voor jong en oud. Onderweg zijn heel wat versnaperingen en drankjes voorzien zoals pompoensoep, koekjes, wafeltjes, quiche, koffie, thee, chocomelk, pralines van onze peter, jenever en een heksencocktail. Na de tocht krijg je op vertoon van je stempelkaart een aandenken gemaakt door de leerlingen van onze school.
Deelnemen kan voor €8. Leerlingen en ouders van leerlingen van Woudlucht stappen al voor €5 mee. Om voldoende hapjes te kunnen voorzien, is voor deze tocht inschrijven wel verplicht.

spookzoektocht op campus Woudlucht

Deze tocht is op maat van jonge kinderen. Deelnemen kan al voor € 2. Vooraf inschrijven is niet nodig. Alle deelnemers krijgen een spook-aandenken.

Op school

Ben je niet van het sportieve type? No worries, er is genoeg randanimatie voor iedereen! We starten vanaf 10.00 uur en de inkom is gratis. We maken er een gezellige dag van met een springkasteel, tombola, griezelgrime, hapjes, drankjes en een praatje/foto met onze peter Jasper Stuyven. Er zullen pensen van de Kapblok geserveerd worden! Ook zal er pompoensoep verkrijgbaar zijn om in de sfeer te blijven.


Woudlucht Go Classic III met peter Jasper Stuyven

Wees welkom op zondag 23 oktober 2016 voor onze derde familiedag. We voorzien 2 fietsroutes en 2 wandelingen voor jong en oud.

Alle opbrengst van deze activiteiten gaat integraal naar sport- en spelmateriaal voor de leerlingen van Woudlucht.

Fietsen

Twee tochten

Wees welkom op twee toertochten: 50 km en 91 km fietsplezier door het Dijleland. We voorzien telkens een bevoorrading bij Bikerepair Bjarne te Leefdaal. Er is een pechdienst voorzien en de eerste 200 inschrijvingen krijgen een goodiebag cadeau met gadgets van het Trek-Segafredo cyclingteam.

Bekijk de routes hier in detail en download de .GPX-bestanden voor je GPS of smartphone:

Fiets samen met Jasper Stuyven!

Heb je altijd al eens samen met een profwielrenner willen fietsen? Vertrek dan samen met Jasper rond 8.30 uur voor de lange rit van 91 km. Dit wordt een trainingsrit voor Jasper en er wordt gereden aan een stevig tempo van gemiddeld 30 km/u. Er zal een volgwagen voorzien zijn bij mechanische pech. Wie graag alleen fietst, kan vrij vertrekken tussen 8.00 en 11.00 uur, zowel voor de korte als de lange rit. Er zijn voldoende wegmarkeringen voorzien. Er staat een bord bij de splitsing van de 2 tochten die voor een groot deel gelijk lopen.

Inschrijven

Op voorhand inschrijven is niet verplicht maar wel interessant. Je krijgt namelijk een korting van € 1 op je rit en de eerste 200 inschrijvingen krijgen een goodiebag! Onderaan deze pagina kan je het inschrijvingsformulier invullen. Ter plaatse kan je vanaf 7.45 uur inschrijven.
Op voorhand inschrijven kost € 5, aan de kassa betaal je € 6.

Wandelen

Geen doorwinterde fietser? Geen probleem! We voorzien twee wandeltochten in het bos aan de school. Starten kan tussen 11.00 uur en 15.00 uur.

Herfst- en Halloweentocht van 7,2 km

Deze herfsttocht is leuk voor jong en oud. Onderweg zijn heel wat versnaperingen en drankjes voorzien zoals pompoensoep, koekjes, wafeltjes, quiche, koffie, thee, chocomelk, pralines van onze peter, jenever, heksencocktail en een aandenken gemaakt doro leerlingen van onze school. Dit allemaal in een griezelige herfstsetting in het prachtige Heverleebos. Deelnemen kan voor € 8. Leerlingen en ouders van leerlingen van Woudlucht stappen al voor € 5 mee. Om voldoende hapjes te kunnen voorzien, is voor deze tocht inschrijven wel verplicht.

Fotozoektocht van 2 km

Deze tocht is op maat van jonge kinderen en iedereen die houdt van een knusse fotozoektocht in de bosrijke omgeving van de school. Deelnemen kan al voor € 2. Vooraf inschrijven mag maar is niet verplicht. En wie hier deelneemt, krijgt een frisdrankbonnetje gratis.

Op school

Ben je niet van het sportieve type? No worries, er is genoeg randanimatie voor iedereen! We starten vanaf 10.00 uur en de inkom is gratis. We maken er een gezellige dag van met een springkasteel, tombola, fietsparcours voor de kleintjes, griezelgrime, hapjes, drankjes en een praatje/foto met onze peter Jasper Stuyven. Er zullen pensen van de Kapblok geserveerd worden! Ook zal er pompoensoep verkrijgbaar zijn om in de sfeer te blijven. En er zal Kwaremont bier geserveerd worden in het wielerjargon zeer gegeerd.

Inschrijvingsformulier

De inschrijvingen zijn op 19 oktober afgesloten. De wandeltocht van 7km is volzet. Voor die van 2km kan je ter plaatse inschrijven. (€2/pers) Ook voor de fietstochten kan ter plaatse ingeschreven worden. (€6/pers.)


  Uitdrukkelijke dank gaat naar Wielerclub De Wringers Bertem en Wandelclub WSP Heverlee die ons vaak steunen en ook dit evenement mee maken tot wat het is.


*Woudlucht Go Classic II met peter Jasper Stuyven

Wees welkom op zaterdag 17 oktober voor onze tweede familiedag. We voorzien 2 fietsroutes en heel wat leuke randanimatie voor jong en oud!

Fietsen

Je kan weer kiezen tussen 2 fietsroutes in en rond het bos van Heverlee:
  • 40 km voor een sportieve fietstocht door het woud (10 euro pp): individueel van 10 tot 14 uur of in groep om 10u30
  • 15 km voor gezinnen (8 euro pp): om 11u in groep of individueel van 11 tot 15 uur
We starten in Woudlucht zelf. Het parcours is aangeduid met wegwijzers zodat iedereen op zijn/haar eigen tempokan genieten van de prachtige omgeving ten Zuiden van onze school.
Wie het echt sportief wil aanpakken kan om 10u30 starten samen met Jasper Stuyven. Onze peter won onlangs een rit in de ronde van Spanje en verkeert dus in bloedvorm. We mikken met deze groep op een gemiddelde boven de 20 km/u en dit over een divers parcours. We komen ook heel wat onverharde wegen tegen, waardoor een sportieve stadsfiets of een mountainbike aan te raden is.
Vooraf inschrijven en betalen is verplicht. Hiervoor dien je het online formulier in te vullen. Je ontvangt dan van ons een e-mail met alle informatie voor de overschrijving. Van zodra we je betaling goed ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestigingse-mail. Inschrijven kan tot een bepaald aantal deelnemers. Schrijf je dus tijdig in!
Iedereen die inschrijft voor een fietstocht krijgt een goodie-bag!

Randanimatie

Ben je niet van het sportieve type? Geen probleem, er is genoeg randanimatie voor iedereen! We starten vanaf 10 uur en de inkom is gratis.
De kleintjes leven zich uit op het springkasteel of laten zich grimeren. We organiseren een ballonwedstrijdwaarmee je een fiets of één van de andere te gekke prijzen kan winnen.
Onze tombola is er ook, altijd prijs! Er zal ook een standje staan met streekproducten, er zal een ginbar zijn met Belgin, er wordt een streekbiertje geserveerd, er zal de Leuvense Musa Lova zijn en een heerlijke ijsbar uit Huldenberg. Vanaf 13.30 uur geniet je van het muzikale optreden van The Next Train.
En als dit nog niet genoeg is, kan je een praatje slaan met onze peter, Jasper Stuyven, en met hem op de foto!

*Woudlucht Go Classic I met Jasper Stuyven

*Wijndegustatie

*Fuif

Sinds 2007 organiseren we een fuif voor collega's, vrienden en kennissen. Dit ludieke en muziekgebeuren wordt opgeluisterd door een schitterende dj uit het Leuvense. Er is altijd veel volk aanwezig dat elk jaar graag terugkomt. Een overzichtje:

01/02/2007 - Scoutszolder

29/02/2008 - Scoutszolder -- James Bond Party

27/03/2009 - Scoutszolder -- Old School Party

26/03/2010 - Albatros -- Teachers Party

29/04/2011 - Albatros -- At the playground

10/03/2012 - De Blauwe Kater -- Cold Fever

26/04/2013 - Den Deugniet -- Deugnietparty

15/03/2014 - OHL Den Dreef -- Keep Calm and Take a Shot

19/03/2016 - OHL Den Dreef -- Take a shot 2 PartyGeen opmerkingen:

Een reactie posten