Woudlucht Classic 4

Woudlucht Go Classic 4 met peter Jasper Stuyven

Wees welkom op zondag 15 oktober 2017 voor onze vierde familiedag. We voorzien 2 fietsroutes, een halloweenwandeling en een zoektocht voor jong en oud.
Alle opbrengst van deze activiteiten gaat integraal naar sport- en spelmateriaal voor de leerlingen van campus Woudlucht.
Fietsen
De eerste 200 voorinschrijvingen krijgen een goodiebag met leuke hebbedingetjes.

Toertocht 100km

Een grote toertocht met startplaats te Woudlucht door het Dijleland en het Hageland. De tocht brengt je langs het fanlokaal, chocolatier Stuyven en Bikerepair Bjarne. Hier is steeds bevoorrading voorzien.
Vertrekken kan tussen 8:00 en 11:00. Wie in groep met Jasper wil fietsen (max. 150 personen aan 30km/u), kan om 8:30 vertrekken met motobegeleiding.
Inschrijving: €7 en €8 aan de kassa
Al nieuwsgierig? Bekijk hier het parcours

Toertocht 65km

Een pittige toertocht door het Dijleland met startplaats te Woudlucht. We voorzien een bevoorrading bij Bikerepair Bjarne te Leefdaal.
Vertrekken kan tussen 8:00 en 11:00. Wie in groep met het hartteam o.l.v. Jef Desmedt, wil fietsen, kan om 9:15 vertrekken met motobegeleiding. (max. 150 personen aan +/-25km/u)
Inschrijving: €5 en €6 aan de kassa
Al nieuwsgierig? Bekijk hier het parcours
Wandelen
Geen doorwinterde fietser? Geen probleem! We voorzien een halloweentocht van 7,5km  in Heverleebos en een fotozoektocht op campus Woudlucht voor voor wie een grote wandeling niet ziet zitten. Starten kan tussen 11:30 en 14:30.

Halloweentocht van 7,5 km

Deze halloweentocht is leuk voor jong en oud. Onderweg zijn heel wat versnaperingen en drankjes voorzien zoals pompoensoep, koekjes, wafeltjes, quiche, koffie, thee, chocomelk, pralines van onze peter, jenever en een heksencocktail. Na de tocht krijg je op vertoon van je stempelkaart een aandenken gemaakt door de leerlingen van onze school.
Deelnemen kan voor €8. Leerlingen en ouders van leerlingen van Woudlucht stappen al voor €5 mee. Om voldoende hapjes te kunnen voorzien, is voor deze tocht inschrijven wel verplicht.

spookzoektocht op campus Woudlucht

Deze tocht is op maat van jonge kinderen. Deelnemen kan al voor € 2. Vooraf inschrijven is niet nodig. Alle deelnemers krijgen een spook-aandenken.
Op school
Ben je niet van het sportieve type? No worries, er is genoeg randanimatie voor iedereen! We starten vanaf 10.00 uur en de inkom is gratis. We maken er een gezellige dag van met een springkasteel, tombola, griezelgrime, hapjes, drankjes en een praatje/foto met onze peter Jasper Stuyven. Er zullen pensen van de Kapblok geserveerd worden! Ook zal er pompoensoep verkrijgbaar zijn om in de sfeer te blijven.
Inschrijvingsformulier
 
Uitdrukkelijke dank gaat naar Wielerclub De Wringers Bertem en Wandelclub WSP Heverlee die ons vaak steunen en ook dit evenement mee maken tot wat het is.