Woudlucht Classic 5

Woudlucht GO Classic 5 met peter Jasper Stuyven

Iedereen welkom op zaterdag 13 oktober 2018 voor de vijfde familiedag in en rond Campus Woudlucht. We voorzien 3 fietsroutes, een halloweenwandeling en een zoektocht voor jong en oud.
Alle opbrengst van deze activiteiten gaat integraal naar het verkeerspark voor de leerlingen van Campus Woudlucht en voor andere kinderen uit de streek.
Fietsen
De eerste 200 voorinschrijvingen krijgen een goodiebag met leuke hebbedingetjes.

Pelotonrit van 120 km

Een grote toertocht met startplaats te Woudlucht door het Dijleland en het Hageland. De tocht brengt je langs chocolatier Stuyven en Bikerepair Bjarne. Hier is steeds bevoorrading voorzien.
We vertrekken in groep om 8.30 stipt. Jasper zal zelf ook deelnemen aan deze tocht en zorgt voor een richtgemiddelde van 32km/u. De politie en extra motobegeleiding zorgen voor een vlotte doorgang tijdens deze rit langs grotere wegen. In geval van pech is er ook een bezemwagen voorzien.

Inschrijving: €10 kan enkel op voorhand via overschrijving. Om de veiligheid te kunnen garanderen, is het deelnemersaantal beperkt tot 200 personen. Op deze route is geen bewegwijzering voorzien. Wie wil, kan het parcours hier downloaden.

Familietocht 70 km/ 40 km

Een pittige toertocht door het Dijleland met startplaats te Woudlucht. We voorzien een bevoorrading bij Bikerepair Bjarne te Leefdaal.
Vertrekken kan vrij tussen 8:00 en 11:00. Zowel de 40 km als de 70 km zijn bewegwijzerd en kan je vrij volgen.

Wie in groep met het hartteam o.l.v. Jef Desmedt de tocht van 70 km wil fietsen, kan om 9:15 vertrekken met motobegeleiding. (max. 150 personen aan +/-25km/u)

Inschrijving: €7 op voorhand en €8 aan de kassa
Al nieuwsgierig? Bekijk hieronder de routes:
40km door het Dijleland
70km door het Dijleland


Wandelen
Geen doorwinterde fietser? Geen probleem! We voorzien een halloweentocht van 7,5km door het Heverleebos en een fotozoektocht op Campus Woudlucht voor voor wie een grote wandeling niet ziet zitten. Starten kan tussen 11:30 en 14:00 te Campus Woudlucht.

Halloweentocht van 7,5 km

Deze halloweentocht is leuk voor jong en oud. Onderweg zijn heel wat versnaperingen en drankjes voorzien zoals pompoensoep, koekjes, wafeltjes, quiche, koffie, thee, chocomelk, pralines van onze peter, jenever en een heksencocktail. Na de tocht krijg je op vertoon van je stempelkaart een aandenken gemaakt door de leerlingen van onze school.

Deelnemen kan voor €10Leerlingen en ouders van leerlingen van Woudlucht stappen al voor €8 mee. Om voldoende hapjes te kunnen voorzien, is voor deze tocht inschrijven wel verplicht.

Spookzoektocht op campus Woudlucht

Deze tocht is op maat van jonge kinderenDeelnemen kan al voor € 2. Vooraf inschrijven is niet nodig. Alle deelnemers krijgen een spook-aandenken.

Op school
Ben je niet van het sportieve type? No worries, er is genoeg randanimatie voor iedereen! We starten vanaf 10.00 uur en de inkom is gratis. We maken er een gezellige dag van met een springkasteel, tombola, griezelgrime, hapjes, drankjes en een praatje/foto met onze peter Jasper Stuyven. Er zullen hotdogs en heerlijke wafels geserveerd worden! Ook zal er pompoensoep verkrijgbaar zijn om in de sfeer te blijven.

De inschrijvingen zijn afgesloten
De pelotonrit is volzet maar je kan ter plaatse inschrijven voor de ritten van 70km en 40km. Ook voor de wandeling met hapjes zijn nog wat plaatsen vrij.


Uitdrukkelijke dank gaat naar Wielerclub De Wringers Bertem en Wandelclub WSP Heverlee die ons vaak steunen en ook dit evenement mee maken tot wat het is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten