donderdag 3 juli 2014

Proef een zomers wijntje en steun Woudlucht

Samen met de werkgroep Speelplaats heb ik besloten om mijn schouders te zetten onder het project van Woudlucht, teneinde zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, met name de aanleg van een verkeerspark, een multifunctioneel sportveld, een klimmuur en vele andere zaken. Hiervoor zijn natuurlijk vele centjes nodig, en daarom willen wij zo snel mogelijk starten met een eerste actie.

Op vrijdag 25 juli 2014 vanaf 18u nodigen wij iedereen dan ook van harte uit op een zomerdegustatie van onze wijnzaak Terroir Expressions - 100 Champagnes. Onze passie voor wijnen en champagnes kent geen grenzen. Vanuit unieke terroirs wereldwijd bieden wij u kwaliteitsvolle producten aan. Daarom hebben wij voor u ditmaal een zonnige selectie van 10 zomerwijntjes en 5 heerlijke champagnes voor u klaarliggen, die u allemaal kan proeven.

Deze avond gaat door aan de Tervuursesteenweg 86 te 3060 Bertem. U kan het makkelijk herkennen aan de ballonnen die buiten opgehangen zijn.

We verwachten jullie. Laten we er een geslaagde avond van maken en er voor zorgen dat het project Woudlucht zo snel mogelijk vorm krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten