donderdag 30 april 2015

Dijlevallei kalender editie 2 in de maak!

We zijn volop bezig met de tweede editie van onze Dijle vallei kalender!! Vorig jaar was een enorm succes en we gaan dit proberen te evenaren en eventueel te verbeteren met de mooie respons doe we overal kregen hebben we er alvast veel moed op om aan de slag te gaan.

Onze peter, Jasper Stuyven geeft het mooie voorbeeld hoe mooi onze Dijle vallei wel niet is, fietsen op een kasseizone te midden in een galerij met Japanse kerselaars!! Hoe exotisch is dit wel niet, en zeer dichtbij :) Wie meer hierover wilt weten, zal nog even geduld dienen te hebben, tegen half juni is de tweede editie klaar voor verkoop!

We hebben dit jaar ook de eer om te kunnen melden dat onze fotograaf de olympische spelen in de fotografie in de categorie landschap heeft gewonnen. Hij behaalde twee weken geleden te Montpeiller de gouden medaille met een prachtige foto van het Hallerbos. Proficiat aan Koen De Langhe voor zijn zeer mooi werk! Op dit elan verder gaande, gaan we dit jaar zeer mooie foto's in de kalender zetten, om jullie allen wild te maken van deze prachtige glooiende streek!

Alvast veel plezier ermee en dank je voor jullie steun!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten