zaterdag 15 augustus 2015

Woudlucht Go Classic II met peter Jasper Stuyven

 
Wees welkom op zaterdag 17 oktober voor onze tweede familiedag. We voorzien 2 fietsroutes en heel wat leuke randanimatie voor jong en oud!
Fietsen
Je kan weer kiezen tussen 2 fietsroutes in en rond het bos van Heverlee:
- 40 km voor een sportieve fietstocht door het woud (10 euro pp): om 10 uur in groep of individueel van 10 tot 14 uur
- 15 km voor gezinnen (8 euro pp): om 11u in groep of individueel van 11 tot 15 uur
We starten in Woudlucht zelf. Je krijgt het gezelschap van onze peter Jasper Stuyven waarbij in groep wordt gereden.

Vooraf inschrijven en betalen is verplicht. Hiervoor dien je het online formulier in te vullen. Je ontvangt dan van ons een e-mail met alle informatie voor de overschrijving. Van zodra we je betaling goed ontvangen hebben, krijg je van ons een bevestigingse-mail. Inschrijven kan tot een bepaald aantal deelnemers. Tijdig inschrijven!


Inschrijven voor een fietstocht = gratis goodie-bag


Randanimatie
Ben je niet van het sportieve type? Geen probleem, er is genoeg randanimatie voor iedereen! We starten vanaf 10 uur en de inkom is gratis
De kleintjes leven zich uit op het springkasteel, proberen of laten zich grimeren. We organiseren een ballonwedstrijd waarmee 10 te gekke prijzen te winnen zijn, zoals een fiets, net zoals vorig jaar,.... Onze tombola is er ook, altijd prijs! Er zal ook een standje staan met streekproducten, er zal een ginbar zijn met Belgin,  er wordt een streekbiertje geserveerd, er zal de Leuvense Musa Lova zijn en een heerlijke ijsbar uit Huldenberg.
Vanaf 13.30 uur geniet je van het muzikale optreden van The Next Train.
En als dit nog niet genoeg is, kan je met Jasper Stuyven op de foto!
Ps: Heb je onze prachtige Dijlekalender 2016 nog niet? Dan kan je hem op deze dag aanschaffen! e, er zal een standje zijn met enkele leden van de Rotary Club Leuven die hun adventskalender tvv ons gaan lanceren voor ons publiek en dit aan de prijs van 5 euro, waarbij je prachtige prijzen kan winnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten