donderdag 6 oktober 2016

Woudlucht Classic 3 nieuws


Beste deelnemers aan de Woudlucht GO Classic III

Binnen twee weken is het zo ver. Dan start de derde editie van de Woudlucht GO Classic! Jullie hebben al massaal ingeschreven voor de fiets- en wandeltochten. Het belooft weer een leuke dag te worden.

Deze dag is er gekomen onder impuls van onze peter, Jasper Stuyven. Hij staat helemaal achter ons project. Zo ging hij dit jaar een groep fietsers op sleeptouw nemen tijdens de tocht van 90km en heel wat lekkers uitdelen op de wandeltocht.

Deze week heeft hij jammer genoeg nieuws gekregen dat zijn ploeg hem verwacht op 23 oktober in Japan. Daar wordt de laatste wedstrijd van het seizoen gereden. Dit is de allerlaatste van Fabian Cancellara en de ploeg wil al haar sterke renners erbij om hem nog één keer naar de overwinning te loodsen.
Op onderstaand filmpje legt Jasper zelf uit hoe het komt dat hij er niet bij kan zijn.

Niet getreurd. Jasper gaat de dag zelf met ons contact opnemen via een videoverbinding en volgt het evenement vanuit Japan op de voet.

Er is ook heel wat goed nieuws. Zo zullen enkele BV's van het hartteam om 9:30 in groep starten voor de 50km, onder motobegeleiding, met een fotograaf en met een volgwagen. Jef De Smedt en Zohra hebben al bevestigd. Iedereen is welkom om met hen mee te rijden en achteraf handtekeningen te vragen. Tip: Wie nog kans wil maken op een goodiebag van Trek Segafredo, kan zich nog snel inschrijven voor de toertochten. We zitten bijna aan de kaap van de 200 inschrijvingen. De rest van de voorinschrijvers zullen het moeten doen met enkel een korting van €1.

De wandeltochten zien er ook al veelbelovend uit. We herinneren jullie er graag aan dat inschrijvingen hier verplicht is. (Wij moeten immers voldoende hapjes kunnen voorzien voor alle deelnemers) Heel wat fietsers nemen hun gezin mee zodat zij aan de wandelingen kunnen deelnemen. Op 19 oktober sluiten deze inschrijvingen. Voor de fietstocht kan je ook gewoon de dag zelf inschrijven.

Wij kijken er alvast naar uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten