Woudlucht Classic 7

Woudlucht GO Classic 7 met peter Jasper Stuyven

Iedereen welkom op zaterdag 10 oktober 2020 voor de zevende familiedag in en rond Campus Woudlucht. We voorzien 4 fietsroutes, een halloweenwandeling en een animatiespel voor jong en oud.
Alle opbrengst van deze activiteiten gaat integraal naar het verkeerspark voor de leerlingen van Campus Woudlucht Heverlee en voor andere kinderen uit de streek.
Fietsen
De eerste 200 voorinschrijvingen krijgen een goodiebag met leuke hebbedingetjes.

Pelotonrit van 110 km met Jasper Stuyven

Een grote groepsrit met startplaats te Woudlucht door de gooiende omgeving van het Dijleland en omstreken. Er zijn twee bevoorradingspunten voorzien.
We vertrekken in groep om 8.30 stipt. Jasper zal zelf ook deelnemen aan deze tocht en zorgt voor een richtgemiddelde van 32km/u. De politie en extra motobegeleiding zorgen voor een vlotte doorgang tijdens deze rit langs grotere wegen. In geval van pech is er ook een bezemwagen voorzien.
Inschrijving: €10 kan enkel op voorhand via overschrijving. Om de veiligheid te kunnen garanderen, is het deelnemersaantal beperkt tot 200 personen. Op deze route is geen bewegwijzering voorzien.


Pelotonrit van 70 km met Jef De Smedt

Een grote groepsrit met startplaats te Woudlucht door de gooiende omgeving van het Dijleland. We voorzien een bevoorrading bij Bikerepair Bjarne te Leefdaal.
We vertrekken in groep om 9:15 stipt. Jef De Smedt zal deelnemen met het hartteam en mikt op een gemiddelde snelheid van 25km/u. Er is extra motobegeleiding voorzien tijdens deze rit. In geval van pech is er ook een bezemwagen voorzien.
Inschrijving: €7 kan enkel op voorhand via overschrijving. Om de veiligheid te kunnen garanderen, is het deelnemersaantal beperkt tot 200 personen.


Individuele toertocht 70 km/ 90 km

Een pittige toertocht door het Dijleland met startplaats te Woudlucht. We voorzien een bevoorrading bij Bikerepair Bjarne te Leefdaal.
Vertrekken kan vrij tussen 8:00 en 11:00. Zowel de 70 km als de 90 km zijn bewegwijzerd en kan je vrij volgen.
Inschrijving: €7 op voorhand en €8 aan de kassaFamilietocht van 32km

Een ontspannende fietstocht die grotendeels door het bos loopt. Zeer geschikt voor wie graag van de natuur geniet met de MTB of de stadsfiets. Aan de start krijg je nog een drankje en een snack voor onderweg.
Vertrekken kan vrij tussen 9:00 en 11:00 te Woudlucht. Het parcours is bewegwijzerd en kan je vrij volgen.
Inschrijving: €7 op voorhand en €8 aan de kassa


Wandelen
Geen doorwinterde fietser? Geen probleem! We voorzien een halloweentocht van 7,5km door Heverleebos en animatiespel op Campus Woudlucht voor voor wie een grote wandeling niet ziet zitten. Starten kan tussen 11:00 en 14:00 te Campus Woudlucht.

Halloweentocht van 7,5 km

Deze halloweentocht is leuk voor jong en oud. Onderweg zijn heel wat versnaperingen en drankjes voorzien zoals pompoensoep, koekjes, wafeltjes, quiche, koffie, thee, chocomelk, pralines van onze peter, jenever en een heksencocktail. Na de tocht krijg je op vertoon van je stempelkaart een aandenken gemaakt door de leerlingen van onze school.
Deelnemen kan voor €10. Leerlingen en ouders van leerlingen van Woudlucht stappen al voor €8 mee. Om voldoende hapjes te kunnen voorzien, is voor deze tocht inschrijven wel verplicht.

Animatiespel op campus Woudlucht

Dit spel is op maat van jonge kinderenDeelnemen kan al voor € 2. Vooraf inschrijven mag maar is niet nodig. Alle deelnemers krijgen een aandenken.

Op school
Ben je niet van het sportieve type? No worries, er is genoeg randanimatie voor iedereen! We starten vanaf 10.00 uur en de inkom is gratis. We maken er een gezellige dag van met animatie, hapjes, drankjes en een praatje/foto met onze peter Jasper Stuyven.Onze uitdrukkelijke dank gaat naar Wielerclub De Wringers Bertem, de Vlierbeekriders en Wandelclub WSP Heverlee die ons vaak steunen en ook dit evenement mee maken tot wat het is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten