Woudlucht Classic 10
Jasper nodigt je uit op zondag 8 oktober 23


Jasper Stuyven is al enkele jaren peter van Campus Woudlucht, een school voor buitengewoon onderwijs in Heverlee. De toprenner helpt de school waar hij kan om de kinderen veilig in het verkeer te leren fietsen. Om hiervoor geld in te zamelen, organiseren we toertochten voor sportieve fietsers in de voormiddag en leuke wandelingen in de namiddag. Jasper is er graag bij om mee te fietsen tijdens dit event.

Vijf sportieve fietstochten

Start aan Campus Woudlucht voor één van de 3 mooie racefietstochten doorheen het Dijleland en omstreken. Nieuw dit jaar zijn 2 leuke mountainbiketochten voor kinderen en volwassenen grote en kleine tocht
Alle deelnemers kunnen vrij vertrekken tussen 8:00 en 11:00.De begeleide tocht van 100km start om 8.30, de begeleide mountainbiketocht voor kinderen vertrekt om 10.30, de tocht met het hartteam vertrekt in groep om 10.15 voor 70 km.

Wandeltocht voor het hele gezin

Iedereen is welkom op de 9e Halloweentocht voor het goede doel. De Halloweentocht is leuk voor jong en oud. Na je aan te melden op de campus, kan je vrij vertrekken tussen 11:00 en 14:00. In het bos is bewegwijzering aangebracht. Onderweg zijn er versnaperingen en drankjes voorzien. Je krijgt ook nog een leuk aandenken mee naar huis.

Wil je de route op voorhand al eens bekijken? Klik dan hier om ze in PDF te downloaden.

Inschrijven

Onze uitdrukkelijke dank gaat naar Wielerclub De Wringers Bertem, de VlierbeekridersWandelclub WSP Heverlee en D'Store die ons vaak steunen en ook dit evenement mee maken tot wat het is.
rekeningnummer: BE88 0016 4196 1941