Woudlucht Classic 9 --- zondag 9 oktober 2022Jasper nodigt uit op zondag 9 oktober 22


Jasper Stuyven is al enkele jaren peter van Campus Woudlucht, een school voor buitengewoon onderwijs in Heverlee. De toprenner helpt de school waar hij kan om de kinderen veilig in het verkeer te leren fietsen. Om hiervoor geld in te zamelen, organiseren we toertochten voor sportieve fietsers in de voormiddag en leuke wandelingen in de namiddag. Jasper is er graag bij om mee te fietsen tijdens dit event.

Drie sportieve fietstochten

Start aan Campus Woudlucht voor één van de drie mooie fietstochten doorheen het Dijleland en omstreken.
  • 95km gepijld met bevoorrading bij D-store (update 2022: track95)
  • 70km gepijld met bevoorrading bij D-store (update 2022: track70)
  • 35km gepijld met onverharde stroken en bevoorrading bij D-store (track35)
Alle deelnemers kunnen vrij vertrekken tussen 8:00 en 11:00. Snel inschrijven is interessant! De eerste 200 inschrijvers krijgen een goodiebag met teamgear van Trek Segafredo.

Wandeltocht voor het hele gezin

Iedereen is welkom op de 9e Halloweentocht voor het goede doel. De Halloweentocht is leuk voor jong en oud. Na je aan te melden op de campus, kan je vrij vertrekken tussen 11:00 en 14:00. In het bos is bewegwijzering aangebracht. Onderweg zijn er versnaperingen en drankjes voorzien. Je krijgt ook nog een leuk aandenken mee naar huis.

👣 Wandeltocht: VOLZET.
🚲 Fietstochten: TER PLAATSE INSCHRIJVEN nog mogelijk.

Inschrijven


 
Onze uitdrukkelijke dank gaat naar Wielerclub De Wringers Bertem, de VlierbeekridersWandelclub WSP Heverlee en D'Store die ons vaak steunen en ook dit evenement mee maken tot wat het is.
rekeningnummer: BE88 0016 4196 1941