Woudlucht Classic 8


Jasper nodigt uit

Jasper Stuyven is al enkele jaren peter van Campus Woudlucht, een school voor buitengewoon onderwijs in Heverlee. De toprenner helpt de school waar hij kan om de kinderen veilig in het verkeer te leren fietsen. Om hiervoor geld in te zamelen, organiseren we toertochten voor sportieve fietsers in de voormiddag en leuke wandelingen in de namiddag. Jasper is er graag bij om mee te fietsen tijdens dit event. Trek Segafredo Team heeft Parijs-Tours toegevoegd aan zijn programma waardoor dat dit jaar spijtig genoeg niet zal lukken.

Drie sportieve fietstochten

Start aan Campus Woudlucht voor één van de drie mooie fietstochten doorheen het Dijleland en omstreken.
  • 95km gepijld met bevoorrading bij D-store
  • 70km gepijld met bevoorrading bij D-store
  • 35km met onverharde stroken en bevoorrading bij D-store
Alle deelnemers kunnen vrij vertrekken tussen 8:30 en 11:00. Snel inschrijven is interessant! De eerste 200 inschrijvers krijgen een goodiebag met teamgear van Trek Segafredo.

Wandeltocht voor het hele gezin

Iedereen is welkom op de 6e halloweentocht voor het goede doel. De halloweentocht is leuk voor jong en oud. Na je aan te melden op de campus, kan je vrij vertrekken tussen 11:00 en 14:00. In het bos is bewegwijzering aangebracht. Onderweg zijn er versnaperingen en drankjes voorzien. We vullen dit zo in dat alles corona-proof kan gebeuren. Je krijgt ook nog een leuk aandenken mee naar huis.

Meer info en inschrijven


 
Onze uitdrukkelijke dank gaat naar Wielerclub De Wringers Bertem, de VlierbeekridersWandelclub WSP Heverlee en D'Store die ons vaak steunen en ook dit evenement mee maken tot wat het is.
rekeningnummer: BE88 0016 4196 1941